Region

Svet

Milan Topalović Topalko se posle preljube vratio ženi!

Milan Topalović Topalko našao se usred skandala, zbog nedavnog otkrića da vara svoju suprugu sa prilično mlađom devojkom, zbog čega se ubrzo odselio iz porodičnog doma. Ipak, supruga mu je oprostila prevaru pa su ponovo pod istim krovom.

Milan Topalović Topalko se posle preljube vratio ženi!


 
Milan Topalović Topalko nakon 17 godina braka ostavio suprugu zbog mlađe devojke?!
Popularni "Grandovac" navodno je nekoliko dana boravio u stanu kod izvesnog prijatelja, ali je ubrzo našao kompromis sa suprugom i vratio se kući, kako bi nastavili tamo gde su stali.

"Milan i Vesna su imali krizu u braku i on se iselio iz porodičnog doma, kako bi se strasti smirile i kako bi oboje razmislili o svemu. Nekoliko dana proveo je kod jednog prijatelja u stanu, a u međuvremenu video se sa suprugom kako bi razgovarali. Odlučili su da probeleme ostave iza sebe i nastave tamo gde su stali. Ne žele da komentarišu ništa vezano za njihov brak ni najbližima nisu rekli konkretne razloge zbog kojih su se rastali. Priča se da Milan ima mlađu ljubavnicu i da je Vesna za nju saznala, ali koliko sam ja obavešten, Topalko se sada ne viđa ni sa jednom devojkom, jer želi da očuva brak iz kog ima i ćerku, a njemu je najvažnije da ona bude srećna", rekao je izvor za "Alo".

Topalko se takođe oglasio povodom nezgodne situacije, ali nije želeo da priča o privatnom životu. "Odlučio sam da pričam o poslu, ni reč o privatnom životu. Nikada ga nisam iznosio preterano u javnost, neću ni sada", rekao je pevač za "Alo".

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>