Region

Svet

Nataša Bekvalac otvoreno progovorila o vezi sa Ljubom Jovanovićem: Volim ga!

Nataša Bekvalac prvi put je javno progovorila o vezi sa Ljubom Jovanovićem, nakon što su se u medijima danas pojavili naslovi kako ga je ostavila, jer je povisio ton na nju.

Nataša Bekvalac otvoreno progovorila o vezi sa Ljubom Jovanovićem: Volim ga!



 
Nataša Bekvalac ostavila Ljubu Jovanovića?
Iznervirana ovakvim naslovima, Nataša Bekvalac odlučila je da se oglasi otvorenim pismom preko društveih mreža, kako bi stavila tačku na sve dosadašnje spekulacije o njenoj i Ljubinoj vezi. Najviše što je privuklo pažnju javnosti je rečenica u kojoj naglašava da je jako zaljubljena i da ga voli.

"Moj život nije savršen, nisam savršena ni ja. Niste imali obzira prema meni kada sam prolazila doslovno kroz pakao, bilo je vazno uslikati sto bolniju grimasu na mom licu i uspeli ste. Niste imali obzira kada sam htela da pomognem sebi, stanem pred sve vas, otvorim srce i dušu i želudac i sve ostale organe, pa dok sam lila najiskrenije i najbolnije suze pred čitavom državom uživo, a vi ste me već sutra nazvali vrhunskom lažljivicom, manipulatorkom i folitankinjom. Sada sam zaljubljena i volim jednog dečka", napisala je Nataša na društvenoj mreži Instagram i dodala:

"On je najbolja osoba koju sam u životu srela. Neću da pričam o njemu za novine, neću da se kezim sa naslovnih strana sa njim, neću da idem na javne događaje s njim, ali to nije razlog da ga ponižavate, pravite od njega nešto što zaista nije i kada vam zafali priča, pustite kako sam ga izbacila iz stana sa sve kesama kroz prozor. Nemojte to raditi. Za sve ove godine saradnje imajte malo obzira i poštovanja. Najveće ljubavi su tihe. Dopustite mi da ovu svoju tiho živim, a kada sam na sceni - gazite", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>