Region

Svet

Mika Kostić u društvu svetskih zvezda - Tine Tarner, Prinsa, Bekama! (Foto)

Mirjana Mika Kostić je prva pevačica sa ovih prostora koje je dobila čast da se nađe u istom društvu sa svetskim megazvezdama, poput Prinsa, Tine Tarner, grupe Djuran Djuran i Dejvida Bekama.

Mika Kostić u društvu svetskih zvezda - Tine Tarner, Prinsa, Bekama! (Foto)



Mlada pevačica, čiji je talenat javnost imala prilike da upozna u "Operaciji trijumf", zvanično je postala član renomirane svetske menadžerske agencije "West One Pacific", (http://www.westonepacific.com) koja sarađuje sa najvećim planetarnim zvezdama i zastupa mnoge od njih širom sveta.

Od pre nekoliko dana Mikina fotografija našla se na zvaničnom sajtu ove agencije, koja ima predstavništva u Londonu i Los Anđelesu, a među brojnim umetnicima West One Pacifica, Mika se našla odmah pored fotografije legendarnog Berija Vajta.



Mika Kostić je do sada snimila nekoliko pesama na engleskom i više puta je nastupala širom Britanije, a kaže da je velika čast naći se među takvim velikanima i dodaje da će probati da opravda očekivanja ljudi koji su joj odškrinuli vrata svetske scene.

"Agencija West One Pacific, koja je do sada sarađivala sa takvim zvezdama kao što su Prins, Lajonel Riči, Beri Vajt, Pavaroti, Tina Tarner, Djuran Djuran, radila je promociju Dejvida Bekama, fudbalskih klubova Čelzi, Arsenal, vodila karijeru pokojnog Robina Giba i Bi Džiza, ponudila mi je zvaničnu saradnju", kaže Mika, i dodaje: "Prvi čovek britanskog dela agencije Mik Garbut imao je prilike da me čuje na nastupima u Londonu i Sautemptonu i predložio je da postanem deo njihovog tima i da mi pomognu da objavim i što bolje u svetu ispromovišem album na engleskom jeziku. Ne želim da sada neskromno najavljujem veliku svetsku karijeru, jer živim i radim i dalje u Srbiji u kojoj je, nažalost, mnogo važnije biti skandalozan nego talentovan. Svakako ću se potruditi da materijal koji budem uradila na engleskom i objavila u Londonu predstavi mene i moju zemlju na najlepši mogući način", zaključuje ova talentovana Srpkinja, koja pre odlaska u London planira promociju nove pesme "Mali" ("Budi moj"), autorskog hita Žike i Jelene iz Zane.



Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>