Region

Svet

Nataša Bekvalac ostavila Ljubu Jovanovića?

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović ponovo su na meti domaće štampe, obzirom na najsvežiju informaciju iz ljubavnog života lepe pevačice - da je ostavila rukometaša.

Nataša Bekvalac ostavila Ljubu Jovanovića?


 
Nataša Bekvalac zaokružila sedmodnevnu rođendansku priču (Foto)
Nataša i Ljuba su navodno okončali ljubavnu romansu zbog Natinog rođendana, koji je proslavljala sedam dana i to bez sportiste, već u društvu sestre i bliskih drugarica.

 
Nataša Bekvalac iskreno: Trudna sam, ali nije ništa ozbiljno! (Foto)
"Ljuba je dugo pripremao iznenađenje za Natašin rođendan, a ona je njemu veče pred "divan dan" saopštila da će ići na put sa sestrom i drugaricama. On je bio jako ljut, ali nije želeo da joj kvari raspoloženje, već je odlučio da prećuti i sačeka da se ona vrati u Beograd, pa da onda sednu i popričaju o njihovom odnosu", ispričao je za "Alo" izvor blizak Nataši, koji je dodao i da se par žestoko posvađao kada je pevačica doputovala iz Amsterdama.

"Kada se Nataša vratila, videla se sa Ljubom i on je tada krenuo da joj prebacuje što je otišla na put i što mu nije mu rekla na vreme da će putovati, a onda je krenuo da iznosi sve što mu smeta u njihovoj vezi. Nata mu je objasnila da ne želi da se opterećuje i da su oni prvenstveno zajedno, jer im je veza opuštena i bez pritiska, a koji je on počeo u poslednje vreme da stvara. Sve vreme su pričali povišenim tonom, a zatim je Bekvalčeva presekla i rekla da je kraj. Objasnila mu je kao mogu da ostanu prijatelji jer je on bio uz nju u raznim trenucima, ali da ona njih dvoje više ne vidi u ljubavnoj vezi. Sada hoće da se posveti poslu i da uživa sa detetom", završio je priču pomenuti izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>