Region

Svet

Pinkove zvezde: Žiri se pobunio protiv pravila! Milan Kalinić se srušio na sceni (Video)

Muzički šou Pinkove zvezde u četvrtoj emisiji, koja će bti emitovana u subotu od 21h na ružičastoj televiziji, doneće mnoga iznenađenja. Petočlani žiri pobunio se oko pravila takmičenja, dok se poznati voditelj Milan Kalinić se srušio na sceni.

Pinkove zvezde: Žiri se pobunio protiv pravila! Milan Kalinić se srušio na sceni (Video)



 
Pinkove zvezde gledanije od šoua Zvezde Granda: Saša Popović javno priznao poraz! (Video)
Uvek raspoloženi petočlani žiri muzičkog takmičenja Pinkove zvezde koji čine: Ceca Ražnatović, Bora Đorđević, Marina Tucaković, Haris Džinović i Miroslav Ilić, ovog puta žestoko se pobunio na snimanju četvrte emisije zbog pravila takmičenja.

Naime, oni su bili ljuti jer je devet sjajnih kandidata završilo u baražu, a imali su prava da samo jednog puste u naredni krug. Konačnu odluku, trebalo je da donese Ceca, što je našoj folk pevačici veoma teško palo.

Bora je prvi izrazio svoje nezadovoljstvo, jer je samo jedan kandidat mogao da prođe u naredni krug: "Ja neću da učestvujem.

"Zašto ja moram uvek najtežu odluku da donesem", rekla je ljutito Ceca, dok joj je Milan kroz osmeh odgovorio da je ona srpska majka. "Ako sam srpska majka, onda neka prođe troje takmičara dalje. Pravila su tu da se krše", odgovorila mu je.

Takođe, u neprijatnoj situaciji našao se i voditelj Milan Kalinić koji se nakon poljupca jedne od kandidatkinja, srušio na bini: "Uvek sam znao da podnesem ženske poljupce", rekao je šarmantni voditelj, a potom se onesvestio na sceni.

Kakva vas još iznenađenju očekuje u četvrtoj emisiji Pinkovih zvezda, saznaćete u subotu od 21h na istoimenoj televiziji.



Autor: J.B
Foto: Ilustracija Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>