Region

Svet

Bojana Rajić zbog Vladimira odbila učešće u rijalitiju

Manekenka Bojana Rajić odustala je od ponude za učešće u novom rijaliti programu koji bi pratio njen život 24 sata, i to zbog bivšeg supruga Vladimira Stojkovića.

Bojana Rajić zbog Vladimira odbila učešće u rijalitiju


 
Bojana Rajić ne dozvoljava da joj Vladimirova devojka čuva dete!
Iako je otišla na dogovoreni sastanak i dobila primamljivu ponudu, Bojana Rajić nije želela da kamere snimaju i njene odlaske na sud sa bivšim supružnikom Vladimirom, sa kojim ima sina Lava.

 
Vladimir Stojković progovorio o novoj devojci: Počinjemo zajednički život u Izraelu!
"Bojana je otišla na sastanak, ali na kraju je odustala od ponude. Iako su joj nudili poveću sumu novca, odlučna je u tome da ne želi da svoj život ogoli do kraja. Ona i Vladimir, uprkos tome što su se razveli, idu na sud zbog stana u kojem ona živi s njihovim sinom Lavom. To bi onda podrazumevalo da je kamere prate i na ročišta, što je njoj degutantno. Baš je trebalo da se pojave na suđenju 29. septembra, ali bilo je odloženo zbog štrajka advokata", naveo je sagovornik Kurira, koji je želeo da ostane anoniman.

Za razliku od Bojane koju smo već gledali u Prvom kuvaru Srbije iz kojeg je izašla kao pobednik, Lepa Lukić je prihvatila učešće, kao i šminkerka Jelena Maćić.

Autor: B.B.
Izvor: Pressonline.rs
Foto: Instagram/Bojana Rajic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>