Region

Svet

Dejan Matić objavio radosnu vest - tata po drugi put!

Folk pevač Dejan Matić i njegova supruga Jelena će po drugi put postati roditelji, a prinovu u, za sada, tročlanoj porodici, očekuju već krajem marta.

Dejan Matić objavio radosnu vest - tata po drugi put!Radosnu vest supružnici su saopštili javno podelivši je sa medijima i poklonicima Dejanove muzike, tako da svaki slobodan trenutak već provode pripremajući se za veliki dan, kada će njihvo sin Zoran dobiti brata ili sestru.

"Najsrećniji dan u mom životu je dan kada se moj sin Zoran rodio. Evo taj dan će se ponoviti krajem marta/početkom aprila i nadam se da će još biti tih ponavljanja i da nećemo stati", kroz smeh je rekao Dejan Matić.

"Sada znamo šta nas čeka! Prvi put to nismo znali pa smo bili pomalo iznenađeni kad smo došli iz bolnice. Zokica je dobar i sva sreća što je bio čvrsta beba od samog početka. Nadam se da će i druga beba biti kao Zokica i sve će nam biti lepo. Razlika između dece će biti nepune tri godine i mislim da je to prava razlika u godinama i nismo želeli veću. Mislimo da bi nam sve drugo bilo napornije. Kažu nam neki prijatelji da će prve dve godine biti najteže i mi verujemo u to", svoje je uzbuđenje pokazala i pevačeva supruga Jelena.

Dejan je aktivan i u snimanju novog studijskog albuma, koji uveliko priprema, pa će svoje obožavaoce obradovati najkasnije početkom novembra.

"Ja sam u studiju i vredno radim. Pripremamo novi album. Puno nastupa i zakazanih koncerata. Voleo bih da napravim i solistički koncert u Beogradu, jer mislim da to moja publika zaslužuje. Prošlo je 14 godina od mog profesionalnog početka i mislim da je trenutak velikog koncerta veoma blizu. Neću se vezivati za neki datum ili mesec, ali u skorije vreme sigurno. Voleo bih da vrhunac moje karijere bude koncert na Marakani. Ne zato što je to uradio Čola ili zato što tako treba, već zato što sam veliki zvezdaš", poručio je pevač.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>