Region

Svet

Željko Joksimović i Toni Cetinski snimili spot: Čekali smo na Zablude 20 godina!

Željko Joksimović i Toni Cetinski završili su snimanje spota za dugonajavljivanu zajedničku pesmu "Zablude", koju publika celog regiona već mesecima nestrpljivo iščekuje.

Željko Joksimović i Toni Cetinski snimili spot: Čekali smo na Zablude 20 godina!


 
Željko Joksimović i Toni Cetinski u Novom Sadu 31. oktobra!
Dvojica najpopularnijih kantautora u našem regionu koji se među ostalima ističu isključivo kvalitetom i sjajnim hitovima koji osvajaju već na prvo slušanje, ni ovoga puta neće publici pokloniti ništa manje. Već smo gotovo uvereni da će publika zavoleti "Zablude" sa početkom prvih taktova, a Željko i Toni ne kriju da su i sami nestrpljivi da vide reakciju publike.

Spot za duetsku pesmu "Zablude" sniman je u Domu sindikata, u pozitivnoj amosferi, a akcenat je stavljen na pesmu. Na ovu su, ističu obojica, čekali 20 godina, koliko traje njihovo drugarstvo.


Foto: Minacord Production

"Nas dvojica smo već 20 godina čekali da snimimo duet. Daleko od toga da će se naše druženje završiti, mi bismo nastavili da se družimo i da nije došlo do saradnje. Toni je prošle godine došao sa ovom idejom i snimili smo vanserijsku numeru", rekao je Željko za "Alo", dok je Toni dodao:

"Svi kadrovi u spotu će biti iz Doma sindikata, samo će se videti klavir i nas dvojica. Želeli smo da ljudi slušaju pesmu, a ne da gledaju spot. Numera se zove "Zablude" i siguran sam da će se dopasti publici".

Podsetimo, Željko i Toni će održati zajednički koncert u Novom Sadu 31. oktobra.

Autor: B.B.
Foto: Minacord Production

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>