Region

Svet

Milica Todorović ima novog dečka: Srećna sam i zaljubljena!

Milica Todorović nakon godinu dana od raskida veze sa Radetom kovačevićem, ponovo je zaljubljena i kako sama kaže, veomaje srećna sa novim dečkom koga ne želi da eksponira u javnosti.

 Milica Todorović ima novog dečka: Srećna sam i zaljubljena!


 
Milica Todorović otvorila vrata svog doma i šokirala gledaoce: Od knjiga do seksi igračaka! (Video)
Iako su se u medijima pojavili natpisi da se pomirila sa bivšim dečkom, Milica Todorović demantovala je takve spekulacije i otkrila da već mesec dana uživa u ljubavi sa novim dečkom, čije ime ne želi da otkrije u javnosti.

"Istina je da sam mesec dana u novoj vezi. Lepo mi je i srećna sam", rekla je Milica za Story i time demantovala da je obnovila vezu sa Radetom Kovačevićem. Priče o obnavljanju naše veze su glupost. Ne želim da otkrivam s kim se zabavljam jer moj novi dečko ne želi da se eksponira. Trenutno sam sa njim na kraćem odmoru, za opširniju priču biću dostupna po povratku u Beograd", rekla je Milica za Story i dodala:

"Uvek uživam u početnoj fazi veze, jer je tada najlepše. Moj partner i ja još se upoznajemo ali ne bih da dajem neke ozbiljne prognoze o našoj romansi. Maksimalno uživamo u zajedničkim trenucima ne opterećujući se  budućnošću", zaključila je atraktivna pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>