Region

Svet

Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović: Koncertna turneja u Novom Sadu i Beogradu

Tri najveće zvezde narodne muzike, Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović, održaće koncert u Novom Sadu, u Hali Spens, 29. novembra i u Beogradu, u Kombank Areni, 6. decembra 2014. godine, sa početkom u 20h.

Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović: Koncertna turneja u Novom Sadu i Beogradu


 
Koncertna turneja Melem za dušu u Srbiji: Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović na jednom mestu! (Foto)
Posetioci će imati jedinstvenu priliku da prisustvuju koncertima, koji će za istinske poklonike narodne muzike biti pravi melem za dušu.

Milionski pregledi njihovih spotova, preko 50 muzičkih albuma, mnogobrojne nagrade i koncerti samo su neki od pokazatelja kvaliteta ova tri izvođača.
 
Svi koji budu prisustvovali ovim koncertima biće u prilici da uživaju u mnogonbrojnim hitovima, među kojima su: "Kako mi nedostaješ", "Dajte vina, hoću lom", "Zlatiborske zore", "Imam jedan život", "Žal", "Kralj boema". Ovo su samo neke od pesama koje su obeležile njihove uspešne karijere koje traju već decenijama.
 
Ulaznice za koncert u Novom Sadu mogu se kupiti na blagajni Spensa i preko prodajne mreže Eventim-a i Gigstix-a, po sledećim cenama:
2.100 din (tribina Zapad I), 1.700 din (tribina Zapad II) i 1.700 din (parter).

Ulaznice za koncert u Beogradu mogu se kupiti na blagajni Arene i preko prodajne mreže Eventim-a, a cene su:
2.100 din (fan pit), 1.700 din (parter), 2.600 (nivo 200 I kategorije), 2.100 din (nivo 200 II kategorije) i 6.000 (Vip).

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>