Region

Svet

Eurosong: Jelena Karleuša predstavlja Srbiju na prestižnom takmičenju?!

Erosong 2015 godine održaće se u glavnom gradu Austrije, a nakon dve godine Srbija će ponovo imati predstavnika na ovom prestižnom takmičnju. Prema pisanju domaćih medija, jedan od glavnih kandidata je pevačica Jelena Karleuša.

Eurosong: Jelena Karleuša predstavlja Srbiju na prestižnom takmičenju?!



 
Eurosong: Srbija posle dve godine ponovo ima predstavnika na takmičenju!
Kako Alo saznaje, Jelenu Karleušu pozvali su čelni ljudi nacionalne televizije RTS, koji sa njom trenutno pregovoaraju oko uslova pod kojima bi pevačica otišla na Eurosong.

"Posle dve godine konačno smo skupili novac, oko 350.000 evra, a to je dovoljno da možemo da pošaljemo predstavnika. Čelnim ljudima u organizaciji je palo na pamet da je možda pravi izbor poslati Jelenu Karleušu, jer je svakako drugačija i posebna. Ona sigurno neće dozvoliti da nešto ne štima, a i ima oko sebe najbolji tim koji će se potruditi da pesma i izvođenje budu na svetskom nivou", rekao je izvor za Alo i dodao da će Jeleninu pesmu verovatno pisati Vladimir Grajić Graja.

 "Već se zna da će Graja raditi pesmu za našeg takmičara, a kako smo načuli, Jelena je već pričala i sa njim o tome, jer je za nju potrebna malo urbanija pesma od onih što su se do sad pevale na „Evrosongu“, bar kada je naša zemlja u pitanju. Karleuša želi da, ako se definitivno dogovore, već sada krene sa pripremama, jer ukoliko ide u Beč verujem da će da "puca" na pobedu", zaključio je izvor.

Jelena Karleuša nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ove navode, već je u svom stilu odgovorila:

"Više od deset godina sam iz inata odbijala svaki razgovor o tome zbog ružnog odnosa pokojnog Tijanića i RTS-a prema meni. Sada, kada imam podršku domaćih, a pogotovo stranih medija, „Evrosong“ mi deluje kao interesantna ideja. Meni bi svakako to bila čast ako bi naš narod to želeo", izjavila je Jelena za Alo.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Jelena Karleusa

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>