Region

Svet

Sara Trajanović demantuje: Nisam u vezi sa sinom Suzane Perović!

Sara Trajanović nakon raskida veze sa Milanom Marinkovićem, često je dovođena u vezu sa mnogim muškarcima, ali nakon što su se u medijima pojavile spekulacije da je u ljubavnoj romansi sa sinom Suzane Perović, odlučila je da demantuje takve glasine.

Sara Trajanović demantuje: Nisam u vezi sa sinom Suzane Perović!


 
Saru Trajanović opsedaju imućni momci posle raskida, a ko je novi dečko?
Iznervirana pisanjem medija kako je u vezi sa Nikolom Petrovićem, koji je ujedno i sin bivše učesnice Farme Suzane Perović, Sara Trajanović je odlučila da se povodom takvih spekulacija oglasi putem društvene mreže Fejsbuk i stavi tačku na takve priče.

"Biti novinar nikako ne znači izmišljati priče. Sa takvom bujnom maštom bi trebalo da pišu bajke, a ne članke u novinama koje će predstavljati kao činjenicno stanje. Pročitavši komentare, koji su ništa manje gnusni nego ovaj tekst, došla sam do zaključka da neki ljudi očigledno nemaju dovoljno zanimacije u životu, pa slobodno vreme popunjavaju izmišljajući priče o mom . Učiniću takvima, pa ću im dati informacije koje ih evidentno toliko zanimaju. Na more sam otišla sa svojom drugaricom, jer sam tako želela, a ne da bi mi ona bila “paravan” kako pojedini tvrde. Zatim, Nikola Petrović (sin Suzane Perović) je moj prijatelj, a ne dečko", napisala je Sara i dodala:

"Otkad je to jedna fotografija dokaz veze? Smešni su mi napori novinara da me spoje s nekim, ali ranije su me bar spajali sa jednim, a sada sam navodno sa trojicom. Bojim se, doćiće vreme da ne mogu ni sa kim ni kafu da popijem, a da novinari to ne predstave kao moju novu aferu. Više puta sam bila na udaru tabloida i svaki put sam pokušala da se dostojanstveno izdignem iznad toga, ali ovo širenje neistina je uzelo maha", zaključila je manekenka.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>