Region

Svet

Ivan Marinković: Pretukao me Aca iz Amadeusa!

Bivši učesnik Farme Ivan Marinković je, posle brojnih nagađanja oko incidenta u centru Beograda, kada ga je nekoliko momaka brutalno prebilo, otkrio koja javna ličnost stoji iza napada.

Ivan Marinković: Pretukao me Aca iz Amadeusa!


 
Ivan Marinković pretučen na Terazijama!
Ex supruga Goce Tržan zaustavili su pre dve večeri nepoznti napadači u samom centru Beograda - na Terazijama, te ga dva puta udarili kolima, a potom i pretukli štanglama.

Ivan Marinković do sada nije želeo da otkrije koja javna ličnost stoji u organizaciji ovog incidenta, ali je, kako Kurir saznaje, policiji otkrio da je to bio Aleksandar Aca Stanimirović, klavijaturista benda Amadeus.

 
Ivan Marinković u lošem stanju: Tukla me je poznata ličnost!
"Ivan je ukazao na to da ga je napao Aleksandar Stanimirović. Proverava se da li su u blizini mesta na kojem se napad dogodio postavljene kamere. Biće saslušana i žena koja je očevidac napada. Prema Ivanovim rečima, povrede je zadobio kada ga je iz jednog automobila, za sada nepoznata osoba, udarila pesnicama u glavu, da bi potom iz drugih kola izašlo nekoliko mladića koji su ga udarali štanglama", kaže izvor upućen u istragu.

Marinković je naveo da je Aca ceo napad na njega posmatrao iz kola, a budući da je u toku prikupljanje dokaza bivši farmer će uskoro biti pozvan u policijsku stanicu kako bi prepoznao napadača.

"Oni su zaratili zbog jedne žene s kojom je Marinković pre više od dve godine bio u kombinaciji. Kako sam čuo, ona se sad viđa s tim Acom, a inače je žena muzičara iz benda jednog pop pevača. Aca je pokušao da ga udari kolima, a tu je bio još jedan auto leskovačkih tablica iz kog je izašla grupa mladića i pridružila se ostalima", završio je Kurirov izvor.

"To su teške povrede. U Urgentni je došla policija da dam izjavu. Istraga je u toku i ne smem da govorim o tome", bilo je sve što je rekao Marinković, dok je Goca Tržan izjavila kako joj je najvažnija bezbednost deteta i da se nada da je Ivan dobro.

S druge strane, "optuženi" Aca je zatečen ovim informacijama i nikako mu nije jasan razlog zbog kog bi Ivan želeo da smesti Amadeus bendu.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>