Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi se potukla u klubu!

Ivana Stamenković Sindi bila je žrtva napada u utorak uveče na jednom beogradskom splavu, kada je anonimna devojka, iz čista mira, fizički nasrnula na nju.

Ivana Stamenković Sindi se potukla u klubu!


 
Ivanu Stamenković Sindi bivši muž optužuje da je kidnapovala dete?!
Prema informacijama do kojih je došao "Alo", Ivana Stamenković je u klub došla sa Sorajom Vučelić, sa kojom se sjajno zabavljala ispijajući koktele, a onda im je nepoznata devojka pokvarila veče. Počela je da gura Sindi, da bi se potom obe potukle.


 

Soraja Vučelić ima novo zvanje: Niko me više neće zvati starletom!

"Sindi je sa Sorajom prolazila kroz masu, kada je prošla pored jedne devojke koja ju je gurnula, a zatim je uhvatila za kosu i počupala. Soraja je bila u šoku, ali devojka je nastavila da se raspravlja. Nije joj ništa drugo preostalo osim da se brani, pa je i ona krenula da čupa nepoznatu devojku", izjavio je za "Alo" izvor koji se našao na licu mesta, te dodao:

"Videvši da se stvorila gužva i da je neka tuča u toku skočilo je i obezbeđenje koje je rastavilo Sindi i tu devojku. Ona je odmah izbačena iz kluba, a ni Ivana se nije dugo zadržavala, popila je piće i sa Sorajom napustila klub. Bivša "modelsica" se nakon incidenta drugaricama pravdala da ne zna koji je razlog što ju je devojka napala i da joj nije jasna pozadina cele priče".

S druge strane, Ivana i Soraja nisu želele ništa da komentarišu.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Soraja Jedini Privatni Vucelic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>