Region

Svet

Sandra Meljničenko prvi put sa ćerkom Tarom u Srbiji!

Sandra Meljničenko će sredinom oktobra doputovati sa ćerkom u Beograd, gde će posetiti majku i prijatelje. Ovo će biti prvi put da bivša "modelsica" dovodi dvogodišnju Taru u Srbiju.

Sandra Meljničenko prvi put sa ćerkom Tarom u Srbiji!


 
Nina Badrić i Sandra Meljničenko u noćnom provodu Moskve! (Foto)
Tara i njena majka će u Beograd stići privatnim avionom u pratnji brojnog obezbeđenja, a još uvek nije poznato da li će im društvo praviti i Sandrin muž, ruski milijarder Andrej Meljničenko.

 
Bačena bomba na kuću Sandre Meljničenko u Beogradu!
Sandra će u Beogradu posetiti majku i prijatelje, a potom se pojaviti i na modnoj reviji u Novom Sadu, nakon čega će otići kod brata u Hrvatsku. Ovaj put je planirala još u junu, ali ga je ipak odložila.

"Sandra će se posle duže vremena videti s prijateljima koji žive u Beogradu. Ona će otići i u Novi Sad, na modnu reviju koja će se održati u okviru Internacionalnog festivala mode i dizajna. Sandra dugo nije dolazila u Beograd i baš se uželela rodnog grada", kaže izvor i dodaje da će Sandra posle boravka u prestonici otići u Hrvatsku, gde trenutno boravi njen brat Marko sa suprugom i ćerkom.

"Sandra će biti okružena brojnim obezbeđenjem, koje se od nje neće odvajati nijedne sekunde. Uprkos tome što je žena ruskog milijardera i što moraju da brinu o njenoj bezbednosti, oni će je pratiti i zbog medija. Sandra ne želi da je bilo ko uznemirava, a najviše želi da zaštiti ćerku, čije fotografije ne želi da vidi po novinama", završio je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija / Facebook/Aleksandra Melnichenko

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>