Region

Svet

Nina Badrić progovorila o očevoj smrti: Verujem da je moj tata sada na boljem mestu!

Nina Badrić doživela je veliku porodičnu tragediju, kada joj je pre dve nedelje premunuo otac Simo, koji je za pevačicu bio najveći oslonac kako u životu tako i u poslu kojim se bavi.

Nina Badrić progovorila o očevoj smrti: Verujem da je moj tata sada na boljem mestu!


 
Nini Badrić preminuo otac: Snagu crpi u molitvi
Prvi put nakon porodične tragedije, Nina je uspela u emisiji Exkluziv da progovori o najvećem gubitku koji je doživela:

"Čvrsto verujem da je moj tata na boljem mestu i da od sada u  životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih verovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesrećna osoba. Teši me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umreti. Smrt je sastavni deo života, jedino što je sigurno", rekla je Nina u emisiji i dodala:

"Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako ko je prošao zna o čemu pričam. Samo se desi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati", govori Nina jedva suzdržavajući suze. Iako joj je jako teško, pevačica nije želela da zaplače, jer je i kako sama kaže, svom tati obećala da će uvek biti srećna.

"Moj tata želi da sam srećna i nasmejana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo ko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Nina Badric

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>