Region

Svet

Zvezde Granda: Šaban Šaulić i Zorica Brunclik se posvađali usred emisije, evo zbog čega!

Deveta sezona muzičkog šoua Zvezde Granda počela je veoma uzbudljivo, a došlo je i do prvih neslaganja, ali i svađe između članova žirija.

Zvezde Granda: Šaban Šaulić i Zorica Brunclik se posvađali usred emisije, evo zbog čega!Naime, nakon izvođenja Ismeta Abazovskog, Zorica Brunclik i Šaban Šaulić ušli su u raspravu koja je mogla da preraste i u ozbiljnu svađu. Šaban Šaulić kao jedini član žirija nije pritisnuo taster uz obrazloženje da mu se ne sviđa što falšira i da on nije kao Zorica Brunclik koja vaćari publiku i kandidate svojim ponašanjem.

"Od svih kandidata on je krenuo sa takvom dinamikom. On ima to što treba", rekla je Zorica, dok se Šaban nije složio sa njenom izjavom:

"Bilo je falša, a mi nećemo da svaštari i fušarimo. Nekoliko kolega se pokajalo, a to što Zorica vaćari publiku je njena stvar". Ovakva izjava veoma je razljutila pevačicu: "Sram te bilo kumo, tebe ne bi vaćarala. Slažem se da vaćarim publiku, ali tebe sam venčala i ne bi". Raspravu, koja je mogla da preraste i u nešto ozbiljnije, na vreme je prekinuo Saša Popović koji je kandidata pustio dalje.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>