Region

Svet

Lepa Brena kroz suze opisala najteže trenutke posle operacije!

Lepa Brena uspešno se oporavila nakon ozbiljnih povreda koje je zadobila nakon pada u Novom Vindolskom. Pevačica se kroz suze priseća najtežih trenutaka posle operacije i dodaje da joj je suprug Boba Živojinović bio najveća podrška tokom oporavka.

Lepa Brena kroz suze opisala najteže trenutke posle operacije!


 
Lepa Brena: Žene uvek plaču na svom venčanju!
Iako se vratila na muzičku scenu u punom sjaju i priprema se za ulogu stručnog žirija u Zvezdama Granda, Lepa Brena u intervju za Blic otkriva kako je podnela period oporavka nakon operacije obe ruke i ko joj je u tim trenutcima bio najveća podrška.

"Boba je spavao pored mene na stolici. Dođe mi da se rasplačem", rekla je Brena kroz suze i dodala:

"Znate, ili imate nekog ko vam je životni prijatelj ili ga prosto nemate. Neće baš svako da leži pored vas i da spava u stolici, da vam pridržava kašiku i da vas hrani, da vam sprema... Jako mi je teško dok pričam (plač)... Postoji mnogo stvari u kojima se on i ja zaista razilazimo i oko kojih se raspravljamo, ali imati partnera koji živi za vas i koji diše za vas, imati takvu vrstu požrtvovanosti - to nema cenu", kaže pevačica i nastavlja:

 "Boba je jak i uvek sve drži u sebi. Nikada nije rekao: "Znaš šta, ja ne mogu više! Ja sam pukao!" Uvek je bio tu. Sve dok mene ne postavi na noge i dok ne vidi da sam ja dobro, on nigde ne ide. Tek kada ja počnem da se svađam, on kaže: Znaš šta, vidim da si ozdravila. Idem ja sada da se posvetim malo sebi. Ili ste borac ili niste. Ja padnem, ustanem, obrišem kolena, stavim zavoj i krenem dalje. Imam porodicu, posao, publiku... imam toliko razloga da budem srećna", rekla je Brena kroz osmeh i dodaje:

"Jedan deo ruke apsolutno mi je nepokretan. Mogu samo da uzmem čašu, da popijem kafu. Imam dugačke nokte na desnoj ruci, što pokazuje da ne radim njom ništa. Na levoj nemam, jer je samo ona aktivna", zaključila je Brena.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>