Svet

Region

Kejt Midlton i princ Vilijam priželjkuju devojčicu i evo koje su odluke doneli

Vojvoda i Vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, uskoro će dobiti drugo dete, a grešku koju su napravili sa malim Džordžom neće ponoviti i sa drugom prinovom.

Kejt Midlton i princ Vilijam priželjkuju devojčicu i evo koje su odluke doneli


 
Princ Vilijam progovorio o trudnoći svoje supruge: Veoma sam zabrinut!
Još letos su Kejt (32) i Vilijam (32) otkrili bliskim prijateljima kako priželjkuju još jedno dete, ali nisu se nadali da će se sa srećnom vešću suočiti tako brzo.

 
Mali princ Džordž proslavlja svoj prvi rođendan u Londonu (Video)
"To je bio njihov plan, ali sada se sve dogodilo jako brzo i iznenađeni su, i naravno presrećni. Između Kejt i Pipe je takođe razlika dve godine i veoma su bliske, što svakako vojvoda i vojvotkinja žele za Džordža", ispričao je za Daily Mail izvor blizak kraljevskoj porodici.

 
Kejt Midlton i princ Vilijam potvrdili iščekivanje druge prinove! (Foto)
Osim što je otkrio da Kejt Midlton i Vilijam priželjkuju devojčicu, izneo je i njihovu odluku da ovaj put neće napraviti grešku kakvu su napravili sa Džordžom kada su odlučili da prekinu kraljevsku tradiciju i ne zaposle dadilju, zbog čega su imali pregršt neprospavanih noći, tako da će s drugim detetom svakako imati svu potrebnu pomoć.

Vojvotkinja od Kembridža je navodno devet nedelja u blaženom stanju, a drugo dete će biti rođeno u istoj londonskoj bolnici u kojoj i Džordž jula prošle godine - Lindo Wing of St Mary's Hospital. Izvesno je i da se po rođenju neće useliti kod njenih roditelja, kao prošli put, već će živeti u svom novom domu u Norfolku jer žele novi početak za sebe i svoju porodicu.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>