Region

Svet

Zorana Pavić se u Matrix stilu vraća na male ekrane! (Foto+Video)

Zorana Pavić će uskoro ponovo stati pred male ekrane, u drugoj sezoni uspešne emisije "Ko vam dade termin", koja startuje sa emitovanjem poslednje nedelje septembra.

Zorana Pavić se u Matrix stilu vraća na male ekrane! (Foto+Video)


 
Premijera predstave BG Blues sa Zoranom Pavić i Banetom Vidakovićem: Smeh i suze propratile sjajan mjuzikl (Foto)
Emisija zabavnog karaktera pod nazivom "Ko vam dade termin", čiji su voditelji pevačica Zorana Pavić i neuobičajeno mlađi muški voditelj Nenad Škundrić, za samo jednu sezonu emitovanja na televiziji Sky plus skrenula je pažnju gledalaca i osvojila prestižnu regionalnu nagradu Zlatni platan u Trebinju.

Forma popularne emisije koja će već za nekoliko dana zaživeti u sasvim novom ruhu je potpuno jedinstvena, neprekopirana. Radnja se dešava u kabinetu, a druga sezona će kao i prva, obilovati neobičnim rubrikama, posebnim gostima i specifičnim humorom.



Neobičan i pre svega impresivan najavni video spot koji će otvoriti drugi serijal emisije "Ko vam dade termin" će podsećati na triler, nalik filmskom hitu "Matrix", a mi vam ekskluzivno donosimo nekoliko fotografija kako bismo vam zaitrigirali maštu…



Inače, Zorana Pavić se na zadovoljstvo mnogih neće ubrzo vratiti samo na male ekrane, već i na pozorišne daske, sa svojom predstavom "Bg Blues" koja će od oktobra ponovo biti pred beogradskom publikom. Sjajan mjuzikl koji je naišao na odlične reakcije, osim Zorane, zaigraće i već uhodana ekipa na čelu sa vrsnim glumcem Banetom Vidakovićem i "Old Hat Orchestrom".

Pevačica će se, kako saznaje naš portal, na radost poklonika njenih nota, uskoro vratiti i na muzičku scenu te obradovati obožavaoce novim siglom.



Autor: B.B.
Foto: Dejan Marković - Cinemac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>