Region

Svet

Svetsko prvenstvo u košarci 2014: Finale Srbija - Amerika! Ko osvaja zlatnu medalju?! (Video)

Svetsko prvenstvo u košarci 2014. koje se održava u Španiji, večeras će dobiti i svog pobednika. U finalu će se sastati reprezentacije Srbije i Amerike, koje će se od 21h boriti za zlatnu medalju na šampionatu.

Svetsko prvenstvo u košarci 2014: Finale Srbija - Amerika! Ko osvaja zlatnu medalju?! (Video)



Obožavaoci košarke, ali i naši navijači širom sveta, sa nestrpljenjem iščekuju ko će biti novi vladar planete. Večeras će se u glavnom gradu Španije, posle finalne utakmice između Srbije i Amerike saznati i novi Prvak sveta, a tom titulom će se ponositi naredne četiri godine.

Srbija i Amerika, zasluženo su došle do samog kraja, a nakon sjajnih partija u poslednje tri utakmice, podjednake šanse imaju obe reprezentacije, iako se u stranim medijima daje blaga prednost američkoj selekciji.

Ipak, izabranici Aleksandra Đorđevića, tokom poslednjih mečeva pokazali su brilijantnu igru i sjajan timski duh koji im je doneo zasluženo mestu u velikom finalu. Obe reprezentacije imaju samo jedan cilj, a to je osvajanje zlatne medalje i naslov Svetskog prvaka.

Ko će postati novi vladar planete saznaćemo večeras od 21 čas, kada će na teren izaći dve reprezentacije, koje će publici u Španiji prvenstveno priuštiti uživanje u dobroj utakmici, a potom doneti veliku radost jednoj od reprezentacija, koja će sa ponosom podići prestižni pehar i poneti titulu pobednika Svetskog prvenstva u košarci 2014. Mi iskreno verujemo u naše momke i želimo im svu sreću.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>