Region

Svet

Boban Rajović napravio haos u bjelovarskom zatvoru! (Foto+Video)

Boban Rajović nastupio je u petak u bjelovarskoj diskoteci koja nosi naziv po najčuvanijem i najsigurnijem američkom zatvoru iz kojeg službeno, nikad niko nije uspeo da pobege, u petak veče bila je sve samo ne mesto iz kojeg bi neko želio da beži.

Boban Rajović napravio haos u bjelovarskom zatvoru! (Foto+Video)


 
Ludilo u Nemačkoj: Boban Rajović napravio haos u Hamburgu i Dizeldorfu (Foto+Video)
Čak štaviše, kako su na zvaničnoj FB stranici napisali čelnici kluba, svi stolovi bili su rezervisani već do utorka, te su zbog ogromnog inetersovanja tamošnje publike morali da iznesu i pomoćne stolove.




U tome ne bi bilo ništa neobično da Rajović u Hrvatskoj ne nastupa skoro svakoga vikenda a puni klubovi samo dokazuju da on nije popularan samo u dijaspori nego i u regionu. Prve redove, očekivano, zauzele su djvojke i toliko su se '"opustile"' uz Bobanove pesme i njegov prepoznatljivi "'hot dance'" da je zamalo on postao zatočenik bjelovarskog Alkatraza.



Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova a na društvenim mrežama sutradan osvanuli su komentari oduševljene publike uz konstataciju da je to bila najluđa žurka u istoriji bjelovarskog '"zatvora'"

Sinoć je Boban nastupao u Sloveniju, gde je u prepunom ljubljanskom klubu Palatium napravio haos i raspametio Slovenke koje su ga nekoliko puta vraćale na bis i jedva ga pustile da završi koncert.





Autor: J.B.
Foto: Facebook/Boban Rajovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>