Region

Svet

Saša Popović otkrio kako je ostao bez stana i para!

Saša Popović gostovao je u emisiji Vesne Milanović "Iz profila" na Grand narodnoj televiziji i tom prilikom otkrio kako je devedesetih godina zbog svoje tvrdoglavosti ostao bez para, jer nije želeo da posluša savet Lepe Brene.

Saša Popović otkrio kako je ostao bez stana i para!


 
Saša Popović postao voditelj nove emisije na Grand televiziji!
U novoj sezoni emisije " Iz profila", Vesna Milanović ugostila je direktora Grand produkcije i narodne televizije Sašu Popovića, koji je eksluzivno otkrio kako je ostao bez para, stana i zašto ga je stigla čuvena kletva "Da Bog da imao, pa nemao".

"Prodao sam stan u Novom Sadu i uložio u banku kod Dafine, tada sam dobio prvi put ozbiljne pare od kamate i svima sam se hvalio sa tim. Onda me je Brena upozorila, da ne držim pare u toj banci i da ih podignem, ali ja je nisam poslušao i ostao sam bez ičega. U to vreme sam izgubio 400.000 maraka i saznao šta znači kletva "Da Bog da imao, pa nemao", rekao je Saša, koji je tokom emisije ispričao sve i o svom detinjstvu, odrastanju, druženju sa Lepom Brenom i svemu onome što je usledilo nakon što je osnovao Grand produkciju.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Sasa Popovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>