Region

Svet

Sara Trajanović drugi put nasamarena od bivšeg dečka!

Manekenka Sara Trajanović koju je bivši dečko prevario sa najboljom drugaricom, još je jednom izigrana i to od iste osobe - Milana Marinkovića.

Sara Trajanović drugi put nasamarena od bivšeg dečka!


 
Preboleo Saru Trajanović: Brat Cece Ražnatović uživa sa novom devojkom! (Foto)
Nakon raskida, Milan je molio Saru da mu oprosti, obećavajući da se slična stvar više neće dogoditi, što je Sara oduševljeno prihvatila i prešla preko svega. Međutim, ispostavilo se da je Milan, inače rođak Cece Ražnatović, već tada kupio dve avionske karte za Kipar kako bi sa novom devojkom Sandrom uživao u pevačicinoj vili. Pravu istinu je rekao Sari tek uoči njihovog polaska, što je bivšu učesnicu Farme potpuno slomilo.

 
Povređena Sara Trajanović o detaljima raskida: Varao me dok sam brinula za njega!
"Očajna Sara, nakon druge ispale, otputovala je sa drugaricom u Palma de Majorku da tamo pokuša da se opusti i zaboravi na sve! Ona je još u šoku šta joj se dogodilo i ne može da veruje da je Milan bio u stanju da se još jednom tako poigra sa njom i njenim osećanjima. Sve vreme u Beogradu je obletao oko nje. Sandra nije imala pojma da se njen dečko viđao ponovo sa Sarom", otkriva izvor blizak Trajanovićevoj.

Podsetimo da je Sara još tokom učešća na Farmi imala poteškoća u ljubavi, obzirom da ju je napolju čekao dečko dok je ona flertovala sa ukućanima... Između ostalih, tu se našao i bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković, a potom i mladi "grandovac" Aki Marković.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>