Region

Svet

Milan Stanković dobio od obožavateljke neobičan poklon za rođendan!

Milan Stanković proslavio je 27. rođendan, a jedna obožavateljka uspela je da mu priredi neobično iznenađenje, kada mu je ispred ulaznih vrata od stana ostavila kutiju u kojoj je bio seksi ženski veš.

Milan Stanković dobio od obožavateljke neobičan poklon za rođendan!


 
Milan Stanković završio u Hitnoj, ušivali ga bez anestezije!
Milan je te večeri proslavio svoj rođendan u krugu najbližih prijatelja, ali kada je došao ispred stana u kome živi, zatekao je lepo upakovani poklon. Iako je bio iznenađen što je ugledao lepo upakovanu kutiju, pravi šok usledio je kada je otvorio i video seksi ženski donji veš u njoj.

"Milan vratio iz grada i kada je ulazio u stan zatekao je šarenu kutiju lepo upakovanu sa velikom mašnom na kojoj je bilo okačeno crveno pisamce. Iako mu je tog dana bio rođendan, pevač se iznenadio, jer je poklone već dobio od gotovo svih prijatelja.", kaže izvor blizak pevaču i dodaje:

"Međutim, ovo je bilo iznanađenje, jer, kada je otvorio kutiju, imao je šta i da vidi. U njoj se nalazilo intimno žensko rublje najrazličitijih boja, od bruseva, preko tanga gaćica do podvezica. Stanković je prvo pogledao sve modele, a onda je i u svom prepoznatljivom stilu počeo da se smeje i šali. Nakon toga pozvao je prijatelja kome je ispričao šta je dobio od nepoznate obožavateljke, ali nije imao kome da se zahvali, jer je devojka želela da ostane misteriozna", zaključuje izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Milan Stankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>