Region

Svet

Milena Ćeranić sada u vezi sa fudbalerom!?

Pevačica Milena Ćeranić poslednjih meseci se okrenula sportistima, pa je nakon veze sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem navodno započela romansu sa fudbalerom Predragom Perišićem.

Milena Ćeranić sada u vezi sa fudbalerom!?



Bivši fudbaler je inače poznat po vezama sa pokojnom Ksenijom Pajčin, kao i voditeljkom Enom Popov, a sada je osvojio i srce Milene Ćeranić, i to vrlo brzo nakon njenog razlaska sa košarkašem.
 
Milena Ćeranić zbog Nemanje Stevanovića odbila učešće u šou Tvoje lice zvuči poznato?
Iako Milena Ćeranić nije bila dostupna za komentar na temu nove veze, na Fejsbuku je demantovala priče da je zbog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića, sa kojim je bila u vezi dve godine, odbila učešće u šou programu Tvoje lice zvuči poznato.

"Milena nažalost trenutno nije u mogućnosti da toliko vremena posveti odličnom šou programu kakav je TLZP, jer će uskoro izaći novi singl koji joj rade "aspirinci". Rad na albumu se privodi kraju za City Records, planiran je i još jedan spot, a pored svega toga ima i zakazane nastupe. Nikakvi bivši momci nisu u pitanju,privatni život nije vezan za poslovni i Milena je uvek bila profesionalac u svom poslu", navedeno je u saopštenju.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>