Region

Svet

Milena Ćeranić zbog Nemanje Stevanovića odbila učešće u šou Tvoje lice zvuči poznato?

Milena Ćeranić navodno je zbog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića odbila učešće u drugoj sezoni humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato.

Milena Ćeranić zbog Nemanje Stevanovića odbila učešće u šou Tvoje lice zvuči poznato?


 
Tvoje lice zvuči poznato: Marinko Madžgalj novi imitator, Milena Ćeranić odbila učešće!
Pevačica je, navodi "Alo", bila oduševljena pozivom produkcije da bude jedna od takmičarki nove sezone TLZP-a, budući da je poznato da je odlična imitatorka. Međutim, naprasno je odustala, i to kako ne bi srela bivšu ljubav Nemanju Stevanovića, koji je odavno stavio tačku na njihov odnos.

"Milena je bila oduševljena pozivom organizatora i jedva je čekala početak takmičenja, ali kada je čula da je svoje učešće potvrdio i Nemanja, istog trenutka je odustala. Jednostavno, ne želi da se sreće sa njim niti da ima bilo kakve dodirne tačke sa Stevanovićem. Odmah je pozvala organizatore i rekla da ima dosta zakazanih nastupa, zbog kojih neće moći da bude učesnik projekta. Iako joj je bilo krivo što otkazuje, Milena nije imala drugog rešenja", tvrdi izvor za "Alo".

Još od raskida dvogodišnje veze, Milena i Nemanja nemaju prisan odnos, ali pevaču nije problem da se suoči sa bivšom devojkom. "Ne znam zašto bi ona odbijala učešće, jer smo nas dvoje na "zdravo-zdravo". Ni ja još ne znam hoću li učestvovati", rekao je za pomenuti list Nemanja koji je nedavno postao tata ćerkice Maše.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/MILENA CERANIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>