Region

Svet

Region

Urnebesna komedija Kako se rešiti šefa 2 u novembru u bioskopima (Video)

Film Kako se rešiti šefa 2 (Horrible Bosses 2), nastavak urnebesne komedije iz 2011. godine, sa sjajnom glumačkom postavom, stiže u domaće bioskope 27. novembra.

Urnebesna komedija Kako se rešiti šefa 2 u novembru u bioskopima (Video)



Majstori u toj disciplini ipak su Dejl (Čarli Dej), Kurt (Džejson Sudekis) i Nik (Džejson Batmen), koji su siti nemogućih nadređenih, odlučili napokon da pokrenu  sopstveni posao. No, nakon što puni entuzijazma krenu u proizvodnju svog izuma shower buddyja i budu izigrani, očajni, bez novca i budućnosti, odluče da se osvete  bogatom saradniku (Kristof Valc) koji ih je uništio.



Svoja sredstva planiraju da povrate i otmicom njegovog sina (Kris Pajn ), u čemu će im pomoći profesionalac Din MF Džons (Džejmi Foks), kog su upoznali već ranije, dok su pokušavali da se reše svojih pravih šefova.



U nastavku urnebesne komedije iz 2011., "Kako se rešiti šefa 2", gledaćemo ponovo i Kevina Spejsija i Dženifer Aniston kao još luđu, seksom opsednutu zubarku.

Režiju potpisuje Šon Anders (poznat i po scenarijima za hit komedije poput Porodice Miler i Jacuzzi Express), a film "Kako se rešiti šefa 2" dolazi u srpske bioskope 27. novembra. Pogledajte trejler:



Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>