Region

Svet

Nikola Demonja iskreno: Moja Ana je posle ovakvog porođaja za mene carica univerzuma!

Ana Štajdohar (35) porodila se u četvrtak, 45 dana pre termina, a njena beba odmah je smeštena u inkubator u porodilištu Kliničkog centra Srbije. Pevačicin suprug Nikola Demonja tog je dana proživeo pravi stres.

Nikola Demonja iskreno: Moja Ana je posle ovakvog porođaja za mene carica univerzuma!


 
Čestitamo! Ana Štajdohar i Nikola Demonja postali roditelji male devojčice!
O nemiloj i stresnoj situaciji koju je proživljavao zajedno sa svojom suprugom i koleginicom usled prevremenog porođaja, Nikola Demonja je u intervjuu za "Blic" bio duboko emotivan, iako još uvek izmešanih osećanja jer kroz veliku sreću koja ga je zadesila saznanjem da je postao otac, provejava zebnja zbog ćerkinog preranog dolaska na svet.

"Anin porođaj je bio stresniji nego što obično biva, splet okolnosti doveo je do toga da se porađa prirodnim putem uz epidural. Sad kad smo prošli kroz sve ovo, posebno Ana posle svega što je doživela, ona je za mene carica univerzuma", rekao je Nikola.

Muzičar ne krije da je strahovao za suprugin i ćerkin život, ali je u toku porođaja bio pribran. S njim su u porodilištu u Višegradskoj ulici bili njegovi i Anini kumovi, s kojima je na kraju nazdravio kod kuće, kada se uverio da su mu žena i dete dobro.

"Čekao sam satima da ih vidim, prvo sam ugledao bebicu, a potom sam bio sa Anom. Tek kod kuće stigao me je strah, dok sam za vreme porođaja bio miran i strpljiv i samo sam mislio na moje devojke", opisuje Demonja.

Ljubav prema Ani, koja je izgubila prethodnu trudnoću, Nikola pokazuje otvoreno, a sada je, kaže, voli još više jer ga je učinila "najsrećnijim čovekom na svetu, kome fale reči kojima bi opisao sreću koja se množi sa hiljadu". Žurku povodom rođenja deteta Nikola je, po Aninoj preporuci, odložio do bebinog izlaska iz inkubatora, a onda će slaviti i tri puta ako bude trebalo.

Nikola kaže da je primetio da ćerka liči i na majku i na oca. Dok na njega ima šake, po liku je ista mama. "Beba ima prstiće koji su identični mojim kad sam rođen, dugačke i tanke, ali je lepa na mamu", kaže saksofonista. O imenu koje će devojčica poneti, roditelji će odlučiti tek kada je izvedu iz porodilišta i spokojno uzmu u ruke.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/ANA STAJDOHAR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>