Region

Svet

Ljiljana Jakšić želi još jedno dete: Volela bih da opet zatrudnim!

Ljiljana Jakšić u novembru prošle godine u svojo 52. godini postala je mama zdrave devojčice Darije koja joj je potpuno promenila život. Iako se već uveliko nalazi u šestoj deceniji, poznata glumica volela bi da rodi još jedno dete.

Ljiljana Jakšić želi još jedno dete: Volela bih da opet zatrudnim!


 
Ljiljana Jakšić otkrila šta iskreno misli o muškarcima!
Dolaskom malene Darije na svet, Ljiljana se hrabro suočila sa činjenicom da će morati sama da odgaja dete, jer njen bivši partner nije želeo da zajedno sa njom odgaja malenu princezu.

Nedugo posle porođaja vratila se u Skadarliju, gde i danas u kostimu elegantne dame iz 18. veka recituje stihove i peva starogradske pesme, kako bi prehranila sebe i ćerku.

"Od kada mi je Bog poslao Dariju, najsrećnija sam žena na svetu i nije mi teško da sama brinem o njoj", kaže Ljiljana Jakšić, dodajući da joj komšinica Rada priskače u pomoć kad god je potrebno.

Glumica često u šali kaže da bi rado rodila drugo dete, jer bi volela da joj ćerka ima brata ili sestru.

"Kada sretnem ljude koji se čude što sam rodila u 52., našalim se i kažem da bih mogla ponovo da zatrudnim. Moja sestričina nedavno je rodila Doroteu, pa je tako Darija sa devet meseci postala tetka. Njih dve će biti kao sestre",zaključila je glumica.

Autor: J.B.
Izvor: Novosti.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>