Region

Svet

Bojana Rajić ne dozvoljava da joj Vladimirova devojka čuva dete!

Bojana Rajić protivi se odluci da njen bivši suprug Vladimir Stojković započne zajednički život sa Valentinom Pupović, jer smatra da bi to jako štetilo njihovom sinu Lavu da njegovi roditelji imaju nove porodice.

Bojana Rajić ne dozvoljava da joj Vladimirova devojka čuva dete!


 
Vladimir Stojković progovorio o novoj devojci: Počinjemo zajednički život u Izraelu!
Naime, Bojana nije ljubomorna na novu vezu bivšeg supruga, već ne može da podnese činjenicu da Vladimirova devojka brine o njenom sinu dok je on na treningu.

"Bojanu ne zanima Vladimirov ljubavni život i, što se nje tiče, on može da menja devojke svaki dan, ali je i te kako zanima ko boravi sa njenim sinom dok je kod oca. Za nju je neprihvatljivo da devojka njenog bivšeg muža vodi brigu o Lavu i bude konstantno prisutna dok je sin poveren ocu na čuvanje", rekla je Bojanina drugarica za Blic.

Bivša manekenka zapravo smatra da bi Lavu štetilo da njegovi roditelji oforme nove zajednice i zato ne namerava da se uda bar dok njen sin ne poraste, što ne isključuje mogućnost da s nekim bude u ljubavnoj vezi. Isto to Bojana očekuje i od Vladimira, međutim golman je već izjavio da planira da u skorije vreme Valentinu vodi u Izrael gde je trenutno angažovan.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto:  Ilustaracija, Facebook/ Bojana Rajic, Vladimir Stojkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>