Style

Ljubav

III Lady Fair sajam za žene počinje sutra (Foto)

III Lady fair - sajam za žene održaće se ovog vikenda ispred shopping centra "Ušće". Dame će u subotu i nedelju, od 10-19 časova moći da uživaju u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, edukativnim predavanjima, kreativnim radionicama, muzici i plesnim grupama, nagradnim igrama i vrednim poklonima.

III Lady Fair sajam za žene počinje sutra (Foto)


 
III Lady Fair sajam za žene: i ove godine sve za dame na jednom mestu
Posetioce očekuje celodnevni program na bini gde će se neprestano smenjivati veliki broj plesnih škola, rekreativnih i fitnes centara; moći će da se upoznaju i sa vežbama za vrat i kičmu, a očekuje ih i bogat muzički program - u subotu od 17 časova nastup Sare Jovanović, dok će i u nedelju od 18 časova moći, takođe, da uživaju u pesmama ženske grupe "Frajle".



U Ženskom kutku portala Žene dame će moći da se posavetuju sa stručnim licima i dobiju odgovore na pitanja iz raznih oblasti. One znatiželjne, saznaće šta ih to očekuje u budućnosti, a u okviru "Dana za ulepšavanje" moći će potpuno
besplatno da dobiju manikir i pedikir i još dosta iznenađenja.

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 50 izlagača, tako da dame zaista mogu da uživaju u svemu onome što zanima i što je potrebno jednoj savremenoj ženi.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom "Ušće", kao i sponzorima manifestacije: Joya, Frikom, Dijamant, Slimline club, B.U. i Bioten pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Autor: J.B.
Foto: Promo/Lady Fair

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>