Region

Svet

Romana Panić iskreno: Želim da rodim bebu i pored bolesti!

Romana Panić više od dve decenije bori se sa dijabetesom i otkriva da je i danas zaboli kada su je momci sa kojima se zabavljala pitali da li će moći da postane majka. Iako ima zdrastveni problem, pevačica želi da rodi dete.

Romana Panić iskreno: Želim da rodim bebu i pored bolesti!


 
Dok su druge pevačice na jahtama, Romana Panić uživa u čamcu (Foto)
Kako i sama kaže, Romana je svesna da će morati da bude veoma oprezna tokom trudnoće, ali je spremna na sve da bi dobila dete: "Kad god bih nekom momku rekla da imam dijabetes, prvi komentar bi uvek bio Bože ti? Ne izgledaš tako. Zatim bi me pitali da li ću moći normalno da iznesem trudnoću. Kada se odlučim da zatrudnim, biću pod stalnom lekarskom kontrolom, ali verujem da ću uspeti da ostvarim želju da postanem majka", rekla je Romana za Informer i dodaje da neće odustati od karijere zbog bolesti:

"Dijabetes mi je otkriven sa 15 godina, i kada sam se vratila u školu, razmišljala sam da li ću imati kompleks zbog toga. Kada mi neko kaže da sam slatka, ja odgovaram da je to i medicina dokazala. Dijabetes nikada nije uticao na moj posao", iskreno kaže pevačica, koja je prvi put javno o svom zdravstvenom problemu progovorila u rijalitiju Farma.

Autor: J.B.
Izvor: Informer
Foto: Facebook/RomanaPanic Prvi Profil Popunjen

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>