Region

Svet

Goca Tržan i Ivan Marinković ponovo u svađi zbog Lene!

Goca Tržan i Ivan Marinković nikako ne mogu da izglade odnose, a ovog puta do svađe je došlo zbog polaska u školu njihove ćerke. Pevačica i njen bivši zajedno su ispratili Lenu u školu, ali je bivši farmer doživeo pravo razočarenje kada je video pevačicinu majku ispred, dok je njegovoj bilo zabranjeno da dođe.

Goca Tržan i Ivan Marinković ponovo u svađi zbog Lene!


 
Ivan Marinković i Goca Tržan se posvađali na sudu zbog alimentacije
"Goca mi je rekla da u školu ne mogu da dođu bake i deke kako ne bi pravili gužvu. Moja bolesna majka je htela da prvog dana isprati svoju unuku u prvi razred, ali kako mi je gospođa javila da bake ne mogu da dođu, ja sam se uputio sam. Kada sam stigao tamo, video sam Gocu i njenu mamu, koje su se gurale u prvi red da se snime i da ih ljudi vide kako su požrtvovane. Ona je svoju majku predstavila kao jedinu baku tu, iako Lena ima još jednu baku koja je mnogo voli i koju ona voli", rekao je Ivan i dodao:

"Može da priča o alimentaciji i ostalim glupostima, ali toj ženi je jedino cilj da sebe stavi u prvi plan kao majku, i ovog njenog malog, koji nažalost ne može da ima decu, pa se gura tamo gde mu nije mesto. Ali džabe sve to, Lena mene najviše voli i tako će biti i dalje. Trpim sve, idem niz dlaku, sve zbog moje ćerke, koja, na Gocinu žalost, raste", rekao nam je Marinković i dodao da se ne slaže sa odlukom da njegova naslednica pohađa privatnu školu.

"Sramota svetskih razmera. Nadam se da niko neće odvesti dete u privatnu školu zbog sopstvenog marketinga i da prikaže da je to bolja varijanta od onih osnovnih škola koje smo mi pohađali. U Leninu školu ide još nekoliko đaka čiji su roditelji poznati, ali za razliku od njih, koji nisu želeli marketing preko dece, moja bivša supruga je rado davala intervjue", završava priču za naš list Ivan.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto:  Ilustracija Facebook/Ivan Marinković, Goca Trzan Popunjen Profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>