Region

Svet

Katarina Živković: Ne nerviram se zbog svega što se priča o meni!

Katarina Živković poslednjih nedelja bila je glavna tema svih domaćih medija, kako zbog raskida sa Banetom Jankovićem, tako i zbog fotografija na kojima se nalazi u društvu novog muškarca. Pevačica kaže da je takve priče uopšte ne pogađaju, jer bi u suprotnom odustala od karijere.

Katarina Živković: Ne nerviram se zbog svega što se priča o meni!


 
Katarina Živković poručila fanovima: Istina je samo ono što sa vama podelim na Fejsbuku!
Iako nikada nije važila za skandaloznu ličnost, Katarina Živković poslednjih meseci bila je glavna tema u medijima. Puno se pisalo i pričalo o njoj, a pevačica otkriva da je to uopšte ne dotiče i da je konačno pronašla svoj mir.

"Meni je sada trenutno lepo. Uživam sa svojim prijateljima, uživam u svom poslu, radim dosta. Nekako sve ide kako treba. E sad, što se medija tiče, kada bih se nervirala oko svega i obraćala pažnju, mislim da bih prestala da se bavim ovim poslom. Bilo bi previše", izjavila je Kaća u emisiji "Premijera" i dodala:

"Ja kao i svi drugi imam potrebu da sa nekim budem na plaži, ne idem sama. Logično je da će me slikati sa nekim, da li sa drugom ili drugaricom... Neka se piše šta novinari žele, ja svoj život kreiram kako hoću", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>