Region

Svet

Milena Ćeranić moli Sašu Popovića da je vrati u Grand!

Milena Ćeranić jako je nezadovoljna angažmanom na Pinku, pa na sve moguće načine pokušava da ubedi Sašu Popovića da je vrati u Grand, a sve u nameri da ponovo svoje pesme izdaje za tu kuću.

Milena Ćeranić moli Sašu Popovića da je vrati u Grand!



 
Milena Ćeranić odgovorila na optužbe: Nikome ja ne mogu da rasturim brak!
 "Milena je nezadovoljna na “Pinku” zato što se njen nastup na “Pinkovom” festivalu retko pušta na njihovim kanalima, a u emisije je gotovo i ne zovu. Razlog je rat koji vodi sa muzičkim urednikom te televizije Damirim Handanovićem. Zbog toga je zaključila da mnogo bolju reklamu može da ima u “Grandu”, pa sad na sve načine pokušava da dođe do Popovića", rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Ona se nada da će je Popović vratiti jer je vratio i Nemanju Stevanovića, zbog koga je i najurena odande. Prihvatila je i učešće u novom serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi mogla da mu se nametne jer će od ove sezone Popović u svojim emisijama ugostiti sve aktere tog šou programa", dodaje izvor.
.
Podsećanja radi, Milena Ćeranić izbačena je 2010. godine iz “Grand produkcije” jer je upravo Sašu Popovića tokom rijaliti programa “Farma” nazvala “ćorom”.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>