Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Marinko Madžgalj novi imitator, Milena Ćeranić odbila učešće!

Marinko Madžgalj još je jedan od sigurnih učesnika šoua "Tvoje lice zvuli poznato", koje se se ove jeseni emitovati na televiziji Prva.

Tvoje lice zvuči poznato: Marinko Madžgalj novi imitator, Milena Ćeranić odbila učešće!



Nakon što je prošle godine zbog obaveza odbio učešće u spektakulatnom šou programu, Marinko Madžgalj će u drugoj sezoni TLZP-a ipak stati rame uz rame sa onima koji će imitirati popularne muzičke zvezde.

"Produkcija šoua Tvoje lice zvuči poznato kontaktirala je još prošle godine sa Marinkom kako bi učestvovao u ovom takmičenju, ali do potpisivanja ugovora tada nije došlo. Međutim, oni su i ove godine pozvali popularnog glumca kako bi ga nagovorili da bude deo nove ekipe i on je pristao. Čelni ljudi žele da u šouu imaju nekoga ko je vrsan glumac, kao što je to prošle godine bio Boris Milivojević, a i koga publika voli. Marinko je neko ko se pokazao kao odličan u imitiranju, kako svojih kolega, tako i drugih poznatih ličnosti, te su se zato odlučili za njega", ispričao je za "Alo" izvor blizak produkciji.

Iz PR službe Televizije Prva, u želji da što manje otkriju pre samog početka emisije, su bili zagonetni: "Brojna su nagađanja u vezi sa učesnicima jednog od najpopularnijih šoua u regionu. Još uvek je rano da otkrivamo imena, ali možemo da kažemo da nas očekuju još jedna spektakularna sezona i vrhunska zabava".

Ove će se godine na sceni druge sezone popularnog šoua, za sada, naći: Tanja Savić, Saša Kapor, Jelena Gavrilović, Neda Ukraden, Nevena Božović i drugi, dok će u žiriju sedeti Ivan Ivanović, Lane Gutović i Marija Mihajlović, kao i gost iznenađenja. Voditeljka će i ove sezone biti Marija Kilibarda.

Milena Ćeranić je takođe bila jedna od potencijalnih imitatorki, međutim, kako saznaje naš portal, zbog obaveza oko novog singla i izdavanja studijskog albuma za City Records, nije u prilici da prihvati učešće.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>