Region

Svet

Ledeni izazov: Nataša Bekvalac u svom stilu odgovorila na nominaciju i priključila se akciji!

Nataša Bekvalac priključila se humanitarnoj akciji ledeni izazov koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obolele od amiotrofične lateralne skleroze, ali umesto polivanja vodom, pevačica je odlučila da donira novac.

Ledeni izazov: Nataša Bekvalac u svom stilu odgovorila na nominaciju i priključila se akciji!


 
Nataša Bekvalac provokativnim nastupom oduševila beogradsku publiku! (Video)
Naime, Nata je pred kamerama Exkluziva otkrila da se ova cela akcija pretvorila u samoreklamu pojedinih ličnosti i da je mali broj shvatio pravu suštinu ovog izazova i znala je u kom pravcu će se sve odvijati.

"Toliko ljudi je to doživelo na svoj način, da sam ja potpuno sam onako neprimećena u svoj toj masi, što sam i htela da budem. Jer, kada su te stvari u pitanju, jako lako se zamene teze, a to ne sme nikako da se desi. Ja sam veoma intuitivna, znala u kom smeru će to da ode, a to je da smo stavili sopstevi ego i promociju stavili kao prioritet na prvo mesto, a suštinu uopšteno zaboravili, što je apsurd i veoma potresno kada je u pitanju bolest", izjavila je Nataša za Exkluziv i dodala da će na nominaciju Bokija 13 odgovoriti, ali uplaćivanjem novca na račun, a ne polivanjem vodom.

Podsetimo, nakon što je Boki 13 izazvao pevačicu da se polije vodom, Nataša je odmah na društvenoj mreži postavila status u kome navodi:odogovorila: "Prihvatam izazov i doniraću novac... A ako ću polivanjem vode po glavi skrenuti pažnju javnosti na ovu opaku bolest, to je zaista najmanji problem", napisala je pevačica.

Koje su se još ličnosti pridružile akciji i kako je izgledalo njihovo suočavanje sa izazovom, pogledajte OVDE.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>