Region

Svet

U susret šestom Foam Festu: Beograd je spreman za penušavi spektakl!

Više hiljada mladih ljudi spremnih za prvoklasan provod već je obezbedilo karte za večerašnji, šesti po redu Belgrade Foam Fest koji se po prvi put održava na Adi Ciganliji.

U susret šestom Foam Festu: Beograd je spreman za penušavi spektakl!



Odlični haus setovi, desetine seksi devojaka, jedinstven svetlosno-zvučni spektakl okupan hektolitrima pene samo su delić festivala koji će u subotu, tačno u 18 časova početi na Savskom jezeru sa makiške strane, i trajati do šest časova ujutru narednog dana. Kako i vreme ide na ruku organizatorima, veruje se da će ovo biti najbolji Foam Fest do sada, a program festivala odvijaće se na tri stejdža.

Uz Mejn i RNB stejdž, novitet je Sajlent stejdž, za koji je specijalno pripremljen kavez sa peskom, gde će se u toku večeri nadmetati domaći DJ-evi. Posetioci će na ulazu dobijati slušalice pa će moći da biraju zvuk koji im više odgovara na dva razlicita kanala.

Svakako, centar dešavanja biće Mejn stejdž, za kojim će se između ostalih naći, DJ dvojac Stereo Palma, kanadski disko-haus producent DJ Jodecy, ali vrhunac večeri po mnogima, sasvim sigurno biće nastup Viktorije Mecker, Plejboj zečice i jedne od najvećih ženskih DJ atrakcija na svetu. Ova seksi plavuša pušta eksplozivni haus i EDM, obično i peva, a ne treba posebno isticati da su njeni nastupi i svojevrstan vizuelni šou, posebno za muški deo publike. A da akciju dodatno zagreju, dolaze i DJ dame - Milinka Radišić, Indonežanka srpskog porekla i Dea Tošić.

Na RNB stejdžu, pobornike ovog muzičkog pravca, čekaju DJ Dushawn i Architect, dok će miksetu Sajlent bine od ponoći preuzeti Predrag Janus i prijatelji.

Satnica:

18-19h:           Dj Kesha
19-21h:           Dushawn i Architect
21-22:45h:       Dea
22:45-00:00h:  Stereo Palma
00:00-01:15h:   Viktoria Metzker
01:15-02:15h:   Kurd Maverick
02:15-04:00h:   Milinka Radisic
04:00-06:00h:   Jodecy

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>