Svet

Region

Ledeni izazov u visokom stilu: Misice polile Donalda Trampa (Video)

Donald Tramp priključio se akciji ALS Ice Bucket Challenge (Ledeni izazov) i polio se ledenom vodom, ali na sebi svojstven način, u društvu dveju misica.

Ledeni izazov u visokom stilu: Misice polile Donalda Trampa (Video)Na ledeni izazov odgovorio je i američki multimilioner Donald Tramp (68) ne bi li sudelovao u globalnoj akciji podizanja svesti o ALS-u. Na prilično impresivan način je pokazao da je jedan od najbogatijih ljudi na svetu; na krovu jednog od svojih oblakodera u Njujorku poliven je ledom i hladnom pijaćom vodom svoje marke, i to od strane Mis Univerzuma i Mis Amerike.

Osim toga, Donald je iskoristio ovu priliku i za vid samopromocije, kako bi dokazao svetu da kosa na njegovoj glavi zapravo nije perika, već prava prirodna. A izazvao je svoje sinove i predsednika USA Baraka Obamu. Pogledajte:Koje su se još svetske i domaće javne ličnosti pridružile akciji podizanja svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi (ALS) i kako je izgledalo njihovo suočavanje sa ledenim izazovom, pogledajte OVDE.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>