Region

Svet

Mirka Vasiljević planira da se porodi u kadi!

Mirka Vasiljević za pet meseci postaće mama po treći put, a za razliku od prethodna dva porođaja, mlada glumica ovog puta želi da se porodi u Beogradu i to u kadi.

Mirka Vasiljević planira da se porodi u kadi!


 
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić otkrili pol deteta!
Iako su joj prva dva porođaja protekla bez ikakvih komplikacija, Mirka je rešila da ovog puta dečaka na svet donese u vodi:

"Mirka nije jedna od onih žena koje se plaše porođaja, uostalom, kroz sve to je već dva puta prošla, ali je mnogi savetuju da to ovog puta uradi u vodi, jer je ubrzo posle drugog porođaja ostala u drugom stanju. Ona bi volela da proba porođaj u kadi, ali joj doktor još uvek nije dao zeleno svetlo za to jer je suviše rano", rekao je izvor blizak glumici i dodao:

"On ju je podržao u toj ideji, ali ukoliko ne bude imala nikakvih bakterija i problema sa pritiskom. Mirka je ipak počela da se raspituje gde to može da uradi, jer su retke klinike u regionu koje imaju tu vrstu porođaja koji ublažava bol tokom kontrakcija", zaključio je izvor.

Zavisno od procene doktora, beba može, a i ne mora, da izađe u vodu. Stručnjaci često ovako rođene mališane nazivaju "vodena deca". Podsećanja radi, Vujadin i Mirka već imaju dvoje dece, dvoipogodišnjeg Andreja i osmomesečnu Adrijanu.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: ScreenShoot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>