Region

Svet

Ledeni izazov: Ceca Ražnatović odgovorila na izazov, evo kako!

Ceca Ražnatović odgovorila je na ledeni izazov koji su joj uputili Emina Jahović i fudbaler Stevan Jovetić, ali ne i na nominaciju Jelene Karleuše, koju ovom prilikom nije ni spomenula.

Ledeni izazov: Ceca Ražnatović odgovorila na izazov, evo kako!


 
Ledeni izazov: Jelena Karleuša se polila vodom i izazvala Cecu Ražnatović! (Video)
Folk diva se priključila akciji tako što je 1000 evra uplatila na račun za obolele od amiotrofične lateralne skleroze (ALS), ali je odustala od polivanja ledenom vodom.

Iako je pored Emine i Stevana, Cecu nominovala i Jelena Karleuša, folk diva je potpuno je ignorisala provokaciju svoje koleginice.

"Zahvaljujem se Emini Jahović i Stevanu Jovetiću na nominaciji. Svaka akcija me podseti na to koliko treba da budemo humani. Uvek se rado odazovem humanitarnim akcijama, pa tako i ovaj put", izjavila je Ceca Ražnatović za Telegraf.

Podsetimo, Jelena Karleuša je tokom ledenog izazova dalje nominovala Cecu Ražnatović, a potom i dodala komentar da se "sigurno neće odazvati akciji".

Koje su se još svetske i domaće javne ličnosti pridružile ovoj akciji i kako je izgledalo njihovo suočavanje sa ledenim izazovom, pogledajte OVDE.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>