Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: I Milena Ćeranić jedna od takmičarki?

Nakon potvrđene informacije da će Tanja Savić biti deo druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato, šuška se da će joj se pridružiti i koleginica Milena Ćeranić.

Tvoje lice zvuči poznato: I Milena Ćeranić jedna od takmičarki?


 
Tvoje lice zvuči poznato: Tanja Savić potvrdila učešće u drugoj sezoni!
Čelnici televizije Prva pregovaraju trenutno sa obe učesnice, iako je Tanja Savić, o čemu smo juče pisali na našem portalu, na Fejsbuku već potvrdila angažman u nastavku spektakularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato.

Obzirom da je mlada Grand zvezda Milena Ćeranić poznata po dobrim imitacijama i odličnom scenskom snalaženju i zabavljanju publike, produkcija TV Prva je odlučila da joj uputi i zvaničan poziv, o čemu se pevačica još nije izjasnila.

"Pošto se oko nje digla medijska pompa da Dašiću kvari brak, ona će najverovatnije pristati na ponudu kako bi publika mogla da je vidi u drugom svetlu i kako bi pokazala ko je zapravo. Njoj je blisko sve što je vezano za javnu scenu, pa joj je tako pored muzike, gluma jedna vrsta neostvarene želje. Ukoliko pristane, verujem da će se svakoj imitaciji posvetiti maksimalno i da ima dobre šanse da obori žiri s nogu svojom energijom", kaže izvor blizak pevačici za Kurir.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>