Region

Svet

Ena Popov priznala da je luda od ljubavi

Lepa Novosađanka Ena Popov nedavno se vratila sa romantičnog odmora sa svojom jačom polovinom i priznala da je njihova ljubav sve jača iz dana u dan.

Ena Popov priznala da je luda od ljubavi


 
Ena Popov doživela neprijatnost u emisiji: Rekli ste dovoljno!
Ena Popov i Nenad Čanak u vezi su dve godine i uprkos manjim svađama i medijskim napisima, njihova je ljubav sve jača, a prema voditeljkinim rečima svakodnevno rade na zajedničkoj budućnosti.

"Dobre veze čine odnosi. Dosad smo izgradili pravi odnos, ali gradnja nije završena, tu smo da iz dana u dan radimo na tome sve vreme, voleći se", rekla je Ena.

Nakon spekulacija da će za nekoliko meseci postati majka, Ena Popov ni sada ne želi da otkrije istinitost ovih navoda, pa je zagonetno prokomentarisala: "Tačno je da je ceo život jedan veliki blagoslov i u skladu s tim se osećam i tako funkcionišem".

Osim što se oprobala kao pevačica i voditeljka, Ena je nedavno pokrenula i privatni biznis, modnu marku kupaćih kostima.

"Pevanjem se ne bavim profesionalno već nekoliko godina, tako da za sebe ne mogu reći da sam pevačica. Voditeljstvom se bavim od 14. godine i uživam u tome. Privatni biznis je nešto novo i zasad sam veoma zadovoljna", zaključila je Ena Popov.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Ena Popov

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Ena Popov

Povezane vesti:


>