Svet

Region

Miloš Biković dirljivim potezom rasplakao Dragana Bjelogrlića!

Prvo veče Filmskih susreta u Nišu obeležile su suze Dragana Bjelogrlića. Reditelja filma "Montevideo, vidimo se" rasplakao je glumac Miloš Biković, koji mu je nakon projekcije poklonio predmet iz očeve zaostavštine.

Miloš Biković dirljivim potezom rasplakao Dragana Bjelogrlića!


 
Miloš Biković dobio titulu srpskog lepotana i nove zvezde ruskog filma (Foto)
"Dragane, hvala ti na svemu. Imam za tebe poseban poklon. Ovo je upaljač mog oca i moja lična zvezda, ali od večeras želim da bude kod tebe. Molim te, čuvaj ga i nemoj da ga izgubiš", rekao je Miloš Biković, dok je dirnut njegovim gestom Dragan Bjelogrlić pustio i suzu.

"Nisam imao u planu da držim govor. Poslednji put sam zaplakao na premijeri filma "Montevideo, bog te video", a Miloš je uspeo da me rasplače večeras i ne znam šta bih više rekao. Miloše, hvala ti za ove suze", izjavio je naš proslavljeni glumac i dodao da će posle dva velika filmska hita raditi priču o dinastiji Nemanjić.

"To nisu stvari koje se rade napola. Sama činjenica da su svi Nemanjići, sem cara Dušana, bili sveci i značaj koji ima Sveti Sava te opravdano idolopoklonstvo koje uživaju su obavezujući. Tumačenje takvih likova je ozbiljno i opasno, zato ćemo na to još sačekati", poručuje Bjelogrlić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Nemanja Pančić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>