Region

Svet

Milan Popović iskreno: Želim da se dogovorim sa Severinom!

Milan Popović na sve načine pokušava da nađe način kako bi promenio sudsku odluku i uspeo da svog sina Aleksandra viđa češće. Biznismen kaže da je spreman na primirje i želi o svemu da se dogovori sa pevačicom.

Milan Popović iskreno: Želim da se dogovorim sa Severinom!


 
Severina rasplakala Milana Popovića, evo zbog čega!
Milan ne odustaje od svoje namere da češće viđa svog sina i odlučan je da se o svemu dogovori sa Severinom, jer smatra da bi takva odluka najviše bila u intresu njihovog sina.

"S obzirom na to da se svi ratovi završavaju primirjem i tako što svi učesnici sednu za sto i dogovore se kako će dalje, tako i ja želim da se dogovorim sa Severinom kako ćemo dalje da se brinemo o našem sinu", kaže Milan i dodaje:

"Od početka sam bio za to da se nas dvoje dogovorimo oko toga ko će koliko vremena provoditi sa detetom, pa da taj dogovor overimo u sudu. Kako bi sud mogao da zna bolje od nas šta je najbolje za naše dete?!" Na pitanje da li će uspeti da se dogovore, sa uzdahom je odgovorio:

"Optužila bi me za uznemiravanje ako bih direktno s njom pokrenuo ovu temu. Zasad joj sve dogovore nudim preko advokata", zaključio je kralj bakra.

Autor: J.B.
Izvor. Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>