Region

Svet

Ledeni izazov: I seksi Ava Karabatić se zalila vodom! (Video)

Zvezda regionalnog Velikog Brata Ava Karabatić rado se odazvala na "prozivku" Uroša Ćertića u sklopu svetske histerije zvane "Ledeni izazov" i u kupaćem kostimu se polila hladnom vodom.

Ledeni izazov: I seksi Ava Karabatić se zalila vodom! (Video)Zgodna Ava Karabatić odgovorila je na ledeni izazov ispred jednog kluba na gradskoj plaži u Šibeniku, kako bi bila deo humanitarne akcije kojom slavne osobe žele skrenuti pažnju na retku, ali smrtonosnu bolest - amiotrofičnu lateralnu sklerozu (ASL), koja kao jedan od simptoma ima da se bolesnik oseća kao da ga polivaju hladnom vodom.

"Evo me dragi moji u ledenom izazovu. Drago mi je da sam i mogla biti deo jedne važne akcije humanitarnog i edukativnog karaktera, da se više sazna o ovoj retkoj bolesti - amiotrofična lateralna skleroza - ALS!", rekla je popularna Ava koju je kantom vode zalio njen kondicioni trener Tonči Grguričin. Pogledajte:Koje su se još svetske i domaće javne ličnosti pridružile ovoj akciji i kako je izgledalo njihovo suočavanje sa ledenim izazovom, pogledajte OVDE.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>