Region

Svet

Vesna Zmijanac prebolela raskid, punim plućima uživa sa Nikolijom po Grčkoj! (Foto)

Vesna Zmijanac je, čini se, već prebolela nedavni raskid sa Željkom Rstićem, nakon kojeg je otišla u Atinu kod ćerke Nikolije Jovanović sa kojom trenutno uživa provodeći se na egzotičnim plažama ove zemlje.

Vesna Zmijanac prebolela raskid, punim plućima uživa sa Nikolijom po Grčkoj! (Foto)


 
Vesna Zmijanac otišla u Grčku, kupuje stan sa bivšim mužem?!
Vesna Zmijanac je nedavno ostavila bivšeg dečka Željka Rstića nakon saznanja da je vara sa "Grandovom" voditeljkom Tamarom Stojmirov, pa su svi mislili da će se teško oporaviti. Međutim, otkako je pevačica otišla u Grčku, diše punim plućima, poput tinejdžerke, i ne osvrće na prošlost. Zbog cele situacije je isključila i svoj mobilni telefon na nekoliko dana, kako je niko ne bi uznemiravao i prenosio joj gradske priče o njenom raskidu.



"Zmijančeva se sa ćerkom provodi sve u šesnaest, iako svi misle da je zaključana u stanu i da plače zbog ljubavnih jada. Svaki dan se kroz grad voze novim kabrioletom i obilaze plaže, gde se kupaju i uživaju u ispijanju hladnih koktela. Vesna uz Nikoliju vodi brži tempo života nego što je ranije, pa je zbog toga izgubila nekoliko kilograma. Na plažama im prilaze zgodni momci, a mnogi im šalju skupa pića", priča izvor koji tvrdi da je Nikolija svoju mamu prilično podmladila.

Autor: B.B.
Izvor / Foto: Kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>