Region

Svet

Otac Ivane Stamenković Sindi ključni svedok na suđenju

Otac bivše "modelsice" Ivane Stamenković Sindi, Vojislav, biće glavni svedok na sledećem ročištu povodom optužnice koju je pokrenulo tužilaštvo zbog sumnje da ju je bivši suprug Nikola Pavlovć fizički i psihički maltretirao.

Otac Ivane Stamenković Sindi ključni svedok na suđenju


 
Ivana Stamenković Sindi tukla bivšeg muža?!
Zamenik glavnog tužioca je, navodno, zatražio je da se na sledećem ročištu, osim Nikole kao okrivljenog i Ivane kao svedoka, pozove i njen otac Vojislav, čija bi izjava mogla biti ključna u ovom slučaju.

 
Ivana Stamenković Sindi ubola advokata roštiljskom viljuškom!
"U optužnici koju je tužilaštvo podiglo protiv Nikole stoji da je, prema njenim rečima, Ivanu u decembru 2010. godine prvi put vređao i udarao, nakon čega je ona napustila dom. Međutim, kada je u februaru 2012. godine pozvao da razgovaraju u njegovom stanu i predložio da mu se vrati, što je ona odbila, on ju je navodno ponovo pretukao. U zvaničnom izveštaju stoji da je Nikola tada nazvao ku*vom, davio sa obe ruke, čupao za kosu i njenom glavom udario u zid, a zatim pesnicom u slepoočnicu. Ona će ponovo svedočiti na sledećem ročištu, na koje je pozvan i njen otac Vojislav", kaže izvor blizak tužilaštvu.

Podesećamo, tokom brakorazvodne parnice Ivana je izgubila starateljstvo nad njihovom ćerkom Petrom, uz sudsko obrazloženje da je nepodobna majka. Međutim, nedavno su sigurnosne kamere u Nikolinom stanu zabeležile incident u kojem je Sindi fizički napala bivšeg muža, dok je držao ćerku u naručju.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>