Region

Svet

Povređena Sara Trajanović o detaljima raskida: Varao me dok sam brinula za njega!

Manekenka Sara Trajanović nerado je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Milanom Marinkovićem koji ju je, dok su bili u vezi, varao sa drugaricom, sa kojom ga je lično ona upoznala.

Povređena Sara Trajanović o detaljima raskida: Varao me dok sam brinula za njega!


 
Saru Trajanović dečko ostavio zbog najbolje drugarice!
Iako se po medijima spekulisalo da je romansa između Milana i izvesne Sandre započela tek po raskidu sa manekenkom, Sara Trajanović je otkrila da ju je njen bivši varao otkako ga je upoznala sa "dotičnom".

 
Saru Trajanović ostavio dečko! Ipak ništa od venčanja!
"Možda bi rane mnogo brže prošle da se "ranjena životinja" ne dira u njih. Možda bi bol i tuga koju osećam poslednjih dana bile blaže, a moja ličnost i vera u ljubav bi možda zacelili. Volela bih da me je dotična udostojila bar toga da zaista ima grižu savesti i osećaj nelagodnosti zbog oduzimanja polovine moga srca i remećenja mog mira i harmonije, koju sam posle nebrojeno mnogo nemirnih i mučnih meseci uspela da dostignem.

Volela bih da je bilo ko u ovoj sapunici pomislio zaista na to kako ću se osećati, ali dragi moji, ne. Niko nije pomislio na mene, niko se nije potrudio da ublaži jezivost i grozotu situacije u kojoj smo se svi našli, čak naprotiv, nakon toga što su mi slomili srce, sebi dozvoljavaju da me u isto to ranjeno srce jakim udarcima povređuju lažima", kaže Sara i obrazlaže zašto je ćutala o razlogu raskida sa Milanom.

"Bez izjava za medije i mnogo polemisanja prešla sam preko svega, želela sam da poštedim sramote i razvlačenja po štampi nekadašnju prijateljicu, momka koga volim i sebe. A onda je neko ipak odlučio da ispriča svoju verziju priče, pa sam se osetila pozvanom da i ja ispričam svoju. Desio se famozni put u Niš, ja sam se videla sa dotičnom gospođicom, dok je moj dečko bio na svojoj maturi. Nakon toga smo, sutradan, proveli nezaboravno divan dan sa njegovom predivnom porodicom u njegovom rodnom gradu i uveče sa dotičnom u Končarevu popili nekoliko pića, šalili se i pevali, ukratko dobro se svi zabavili.

Sutradan je Ceca pevala u Končarevu, zbog čega je moj dečko otišao ponovo tamo. Od te večeri nije se javio sve do sutradan do pet popodne. Celo veče kroz glavu su mi prolazili svakakvi glupi scenariji, kao i svakome ko voli, a ne zna gde se voljeno biće nalazi, jer ne daje glasa od sebe, neprospavana noć, nekoliko poziva, briga i nemir zbog neodgovorenih poruka i poziva, što mu do tada nije bilo svojstveno. Moja "prijateljica" kojoj sam toga dana poslala poruku sa pitanjem da li se seća kada je moj dečko krenuo kući, odgovorila je da ne zna, jer je upravo došla iz teretane, a zapravo je bila sa njim u Beogradu celo veče, a ujutro ju je vratio u Niš. Ja sam dobila objašnjenje da je zbog umora i malo više pića legao ranije i zaspao.

Laknulo mi je što je sve u redu, što mu čujem glas i što ću moći mirno da spavam, a zapravo je pozadina priče bila moja noćna mora koja se nakon par dana produžila u agoniju. Iskreno joj želim da joj takav marketing pomogne u daljim poslovnim angažmanima ukoliko je to moguće i ukoliko je to bio jedan od ciljeva", završila je Sara iskreno svoju priču i naglasila da se na ovu temu više neće oglašavati.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>